Dolar 32,5351
Euro 34,9450
Altın 2.439,05
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Sokağa Çıkma Kısıtlaması Başladı

22.01.2021
269
A+
A-

Koronavirüs ile mücadele kapsamında hafta sonu uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması, saat 21.00 itibarıyla başladı. Kısıtlama, 25 Ocak …

Sokağa Çıkma Kısıtlaması Başladı
REKLAM ALANI

Koronavirüs ile mücadele kapsamında hafta sonu uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması, saat 21.00 itibarıyla başladı. Kısıtlama, 25 Ocak Pazartesi günü saat 05.00’te sona erecek. İçişleri Bakanlığı ise uygulanan kısıtlamaya yönelik detayları açıkladı. Buna göre, market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçiler ve çiçekçiler; cumartesi ve pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak.

Yine belirtilen süre içerisinde marketler, bakkallar, manavlar, kasaplar, kuruyemişçiler ve çiçekçiler telefonla ya da online olarak aldıkları siparişleri teslim edebilecek. Lokanta/restoran, pastane ve tatlıcı tarzı iş yerleri ise cumartesi ve pazar günleri 10.00-24.00 saatleri arasında paket servis faaliyetlerine devam edebilecek. Cumartesi ve pazar günleri ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve/veya unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile bu iş yerlerinin sadece ekmek satan bayileri açık olacak.Online sipariş firmaları da cumartesi ve pazar günlerinde 10.00-24.00 saatleri arasında siparişleri teslim edebilecek.

Vatandaşlar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan günlerde (cumartesi-pazar) ikametlerine en yakın market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçi, çiçekçi ve fırın ya da ekmek satış bayine yürüyerek gidip gelebilecek.

Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
editor2
BİR YORUM YAZIN

*

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.