Dolar 32,5997
Euro 34,7830
Altın 2.495,81
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

Sahte “Başkomiser Onur” Fazla Kaçamadı

29.09.2022
144
A+
A-
Sahte “Başkomiser Onur” Fazla Kaçamadı
REKLAM ALANI

Fethiye’de gittiği bir lokantada yediği yemeğin ardından gelen adisyonun arasına  “Başkomiser Onur” yazıp ayrılan şüpheli polis ekiplerince yakalanarak göz altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, O.A  isimli şüpheli, Fethiye’de gittiği   bir lokantada yediği yemeğin ardından garsondan hesap isteyerek, önüne gelen hesap adisyonuna  “Başkomiser Onur” ve başka birisine ait olan cep telefonu numarasını yazıp geri gönderdi. İşletme müdürünün itirazlarına aldırış etmeden lokantadan ayrılan O.A, ihbar üzerine aynı gün Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince yakalandı.

Polis ekiplerinin ifadesini aldığı O.A. isimli şüpheli emniyette suçlamaları kabul ettiği ve alkolün  etkisi ile bu işlevi gerçekleştirdiğini söyledi.

Konu ile alakalı işletme müdürü İ.K. hesap ödemeyen ve kendini polis olarak tanıtan şahıstan şikayetçi oldu. Haber-Hakan AYKIRI

REKLAM ALANI
Haberci İki